توضیحات

پایتخت : جاکارتا

جمعیت : 234000000

واحد پول : روپیه

تا۱۹۴۲ میلادی اندونزی متعلق به هلند بود و از ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۵ تحت اشغال ژاپن در آمد.

در ۱۷ اوت ۱۹۴۵، ملیون به رهبری دکتر احمد سوکارنو و دکتر حتی اعلام جمهوری کردند.

چهار سال تمام میان نیروهای هلند و اندونزی جنگ بود.

در نهایت در سال ۱۹۴۹ موافقت‌نامه‌ای امضا شد که طبق مفاد آن، همه سرزمین اندونزی بجز گینه نو بحکومت موقت (جمهوری) ایالات متحده اندونزی واگذار شد.

در۱۶ دسامبر ۱۹۴۹، دکتر سوکارنو به ریاست جمهوری این کشور انتخاب گردید.

جاذبه های توریستی

تاریخچه

آب و هوا

اندونزی دارای آب و هوایی استوایی ( گرم و مرطوب ) می باشد که تغییرات فصلی در آن اندک می باشد.

این کشور دارای دو فصل گرما ، بارانی و مرطوب است.

موقعیت جغرافیایی

مجموعه‌ای از جزایر (قریب به ۳۰۰۰ جزیره بزرگ و کوچک) است که در جنوب شرقی آسیا در اقیانوس کبیر قرار دارد.

سابقاً این جزایر در تصرف هلند و به هندِ هلند موسوم بود ولی بعد از آنکه کشوری مستقل و آزاد گردید، «اندونزی» نام گرفت.

مساحت این کشور ۱۹۱۹۰۰۰ کیلومتر مربع و پایتخت آن شهر جاکارتا است که در جزیره جاوه قرار دارد و سابقاً باتاویا نامیده می‌شد.

اقتصاد

بنابر آمار سال ۲۰۰۵ تولید ناخالص داخلی اندونزی ۲۸۷ میلیارد دلار بوده است که سهم سرانه هر فرد ۴۴۵۸ دلار است.سهم صنعت ۴۰٫۷٪ که بیشتر به فرآوری محصولات کشاورزی و معدنی مشغول است و سهم بخش کشاورزی ۱۴٪ می‌باشد و محصول اصلی اش برنج است.با این حال بیشترین شاغلان در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند.۴۱ میلیون و هشتصد هزار نفر از نیروی کار در بخش کشاورزی شاغلند.که کشاورزانی هستند که حرفه‌ای نیستند و در سطح کلان تولید نمی‌کنند.اما هم کشاورزان بزرگ و هم روستاییان مقدار زیادی لاستیک ، چای ، قهوه ، تنباکو و ادویه تولید و صادر می‌کنند.

بیشترین صادرات اندونزی به کشورهای آمریکا و ژاپن و چین و سنگاپور می‌باشد.اندونزی از لحاظ معدنی کشوری ثروتمند می‌باشد و معادن نفت ، گاز طبیعی ، قلع ، نیکل ، زغال سنگ، بوکسیت و مس در این کشور موجود است اما به علت نسبت بیشتر جمعیت به ثروت جمعیت مردم فقیر زیاد است.یکی دیگر از منابع کسب درآمد برای اندونزی صنعت توریسم است.

ویزای اندونزی

نوع ویزا مدت ویزا قیمت ویزا مدارک لازم جهت اخذ ویزا
عادی. فوری 7 روز کاری. 3 روز کاری 60$. 150$. پاسپورت _ 2 قطعه عکس 4 * 3 _ بلیط و کپی صفحه اول و دوم شناسنامه _ کپی کارت ملی _ آدرس منزل و محل کار و تلفن مسافر _ واچر هتل _ پرینت گواهی تمکن به لاتین با مانده بالای 10 میلیون به ازای هر نفر