توضیحات

پایتخت : .

جمعیت : 0

واحد پول :

.

جاذبه های توریستی

تاریخچه

آب و هوا

.

موقعیت جغرافیایی

.

اقتصاد

.

ویزای اکراین

نوع ویزا مدت ویزا قیمت ویزا مدارک لازم جهت اخذ ویزا
یک هفته اقامت 20 روزکاری 430$ اصل پاسپورت با حداقل 8 ماه اعتبار،دوقطعه عکس 4 * 3 ، تمکن مالی ، کپی از صفحات 1 و 2 شناسنامه و کارت ملی ،حضورمسافر جهت مصاحبه الامی است، گواهی اشتغال به کار لاتین

تور های اکراین

چه هتلی، برترین مرجع مقایسه تورهای آژانس های مسافرتی.